Hoe leuk accessoires ook zijn, het draait bij mij vooral om de puurheid van je kindje. Ik zie accessoires als aan aanvulling, maar niet als iets dat noodzakelijk is voor mooie foto’s. Jouw baby en het pure en eigene van jouw baby spelen altijd de hoofdrol.
Een goede indicatie of mijn stijl je aanspreekt is even neuzen in het foto-album op deze site. Alle accessoires (en nog veeeeel meer) die je daar ziet zijn beschikbaar tijdens de shoot. Maar ze zijn niet het belangrijkste in mijn foto’s.

Leuke mutsjes gezien in het foto-album? Hebben?

Eén van de meest gestelde vragen tijdens een shoot (naast: ‘heb je zelf kinderen?’) is: “Hoe kom je aan al die leuke mutsjes enzo? Waar kan ik die kopen?!”
Helaas kun je deze nergens kopen. Ik maak alle mutsjes en hangmatjes, haarbandjes e.d. zelf. De collectie wisselt steeds, want er komen voortdurend nieuwe accessoires bij 😉
Het goede nieuws is wel dat al deze accessoires tot je beschikking staan tijdens een shoot. Je hoeft dus zelf niets mee te nemen.

Mutsjes

Mutsjes en newborns horen bij elkaar! Zowel voor jongens als meisjes in vele maten en vormen zijn ze hier aanwezig. Van simpele blauwe stoere beanie tot fantasie-mutsjes met pomponnetjes en bloemen in alle kleuren…. Alles is handgemaakt met veel zorg en aandacht.
Kijk gerust in mijn grote laden vol mutsjes of laat mij je adviseren.

Wollen mandjes/hangmatjes

In alle maten, vormen en kleuren en uiteraard handgemaakt.

Schalen/mandjes

Mijn stijl is erg puur en naturel en daarom heb ik geen honderd verschillende mandjes/bakjes/tobbes e.d.
Alles wat ik hier heb is écht, waardevol en mooi. Geen plastic, maar een mooie houten schaal, 2 handgemaakte tobbes en 2 handgemaakte ‘nestjes’ van echte takken.

Heel decoratief en uiteraard altijd voorzien van een veilig en zacht onderlaagje.

Wikkeldoeken/wrap/kaasdoek

Baby’tjes vinden het vaak heerlijk om in een stretch wrap/wikkeldoek gewikkeld te worden. Ik heb ze in meer dan twintig verschillende kleuren van heerlijke zachte stretch-materialen en zelfgebreid mohair.

Onderdoeken/achtergronden

Mijn basis-achtergrond is altijd puur wit of puur zwart. Ik vind dat newborns hierin het beste tot hun recht komen en de kleur in de foto komt van de baby zelf, een knuffelbeestje, mutsje of haarbandje. Zo ben je trouwens ook zeker dat als je een afdruk wilt laten maken, deze in elke woonstijl tot zijn recht komt. Een knalroze achtergrond is leuk, maar je smaak gaat misschien op den duur veranderen. Terwijl je baby op de foto echt nooit zal gaan vervelen. De bedoeling is om foto’s te maken waar je naar kan blijven kijken.

geboortekaartjesonszelf