Moeders

Bij een pasgeboren baby hoort een pasbevallen moeder!

Dat is natuurlijk iets om rekening mee te houden. ‘Verse’ moeders worden in de watten gelegd en als verloskundige weet ik wat voor jou wel en niet kan.

Zo begrijp ik ook dat wanneer je samen met je kindje op de foto wilt, je herstellende buik écht niet in beeld hoeft te zijn 😉

En wil je voeden? Je krijgt van mij een lekker kussen of een fijne stoel daarvoor.

Vaders

Vaders zijn van harte welkom bij de shoot, of ze nou wel of niet mee op de foto willen.

En heel eerlijk gezegd is zo’n newbornshoot een beetje een ‘vrouwending’. Het is dan ook helemaal niet raar of ongepast als je een boekje meeneemt om te lezen, of je iPad, of een laptop. Zo’n shoot duurt best wel even.

En lekkere Nespresso (‘graag de sterkste die je hebt’ hoor ik vaak) staat voor je klaar.

Er zijn ook vaders die vrouw en baby afleveren en weer op komen halen na afloop. Ook dat is prima.

Gewoon even genieten

De kraamtijd vliegt voorbij en is vaak heel vermoeiend door alle nieuwe indrukken. Vaak is een newbornshoot het eerste ‘uitje’ van het gezin.
Ik hoor vaak van klanten dat ze het heerlijk vinden om er na de kraamtijd even tussenuit te zijn. Naar de verloskundige (niet praktiserend/newborn-fotograaf is ook een leuk en veilig uitje!
Je kunt hier ongegeneerd en ongestoord genieten van je kindje dat heerlijk warm in allerlei fijne en lieve poses wordt gelegd. Doorgaans is je kindje thuis aangekleed en neem je die tijd niet om je kindje eens goed te bekijken. Hier kan dat wel en in alle rust. Heel vaak hoor ik ouders zeggen dat ze blij zijn met de mooie foto’s, maar dat ze ook de shoot zélf heerlijk vonden om mee te maken.

geboortekaartjesonszelf