Een goede fotosessie vraagt rust en aandacht.  Mijn studio is comfortabel en knus. Het is niet zoals een winkel waar voortdurend in- en uitloop is en er staan geen vreemden mee te kijken.  Jij en je kind krijgen onverdeelde aandacht, daarom kunnen fotosessies ook alleen op afspraak.

Ook beschik ik over een klimaatregeling, waardoor het hier altijd aangenaam van temperatuur is, in ieder seizoen.

Een volledig ingerichte commode staat tot je beschikking.

Je kindje

Voor je kindje zorg ik dat de temperatuur perfect is. Verder zorg ik dat alles hier voor het grijpen staat, zodat je kindje niet onnodig lang wordt belast. Je kunt tussendoor, vooraf of achteraf altijd een voeding geven. Als je flesvoeding geeft kan ik flesjes voor je opwarmen.

De pasbevallen mama’s

Voor jou zorg ik voor een comfortabele stoel of bank, iets lekkers te drinken en te eten als het nodig is en ik houd je – als voormalig verloskundige – goed in de gaten. Je kunt als je wilt in een aparte ruimte in alle rust voeden.

Vaak is een newbornshoot het eerste gezinsuitje. De bedoeling is er dan ook een leuk uitje van te maken waarbij je even ongestoord en ongegeneerd kunt genieten van het kijken naar je kindje.

Ik hoor vaak achteraf dat pasbevallen mama’s het heerlijk vinden om er ook even tussenuit te zijn.

De verse papa’s

Ook voor jonge vader geldt: hier kun je even ongestoord en ongegeneerd genieten van je kindje dat heerlijk warm in fijne poses wordt gelegd door een ervaren verloskundige/fotograaf. Als het nodig is kun je een handje helpen, maar je mag ook lekker je ipad erbij pakken en je inkomende mails gaan beantwoorden. Voor mij maakt het niet uit.

Ik zorg voor sterke koffie 😉

 

geboortekaartjesonszelf